Freej Vision Mixer

http://freej.dyne.org
« terug
Freej Vision Mixer

Onder een open licentie worden deze video's verstrekt zodat iedereen ze naar behoeven kan gebruiken en aanpassen. Verder is Freej Vision Mixer een programma waarmee je video's realtime kunt manipuleren.

FreeJ Vision Mixer voorziet gebruikers en producenten van: Gereedschappen voor on-line, on-site en mobile TV producties en uitzendingen met programmeerbare lijsten en integratie met upload schema's en groepen.

Een efficiƫnte javascript-gebaseerd virtual machine voor applicaties die het gebruik van video en interacties door gebruikers impliceert. Een ontwikkelingsplatform voor veejaying applicaties, die niet alleen vaststaande interactie-patronen aanbiedt maar die ook een makkelijk aan te passen is en de mogelijkheid geeft om nieuwe producten en formats te ontwikkelen alsmede VJ interfaces. Een platform om grafische interfaces op bestaande platforms te implementeren. Een 100% open-source alternatief voor Flash op het web.

Op de langere termijn een FreeJ voorziet gebruikers en producers van: Gereedschappen voor on-line, on-site en mobile TV producties en uitzendingen met programmeerbare lijsten en naadloze integratie met upload schema's en groepen. Een efficiƫnte javascript-gebaseerd virtual machine voor applicaties die het gebruik van video en interacties door gebruikers impliceert. Een platform om grafische interfaces op bestaande platforms te implementeren. Een 100% open-source alternatieve voor Flash op het web Op de langere termijn een tijd-gerelateerde (in plaats van pagina-gerelateerde) web browsing client voor video-inhoud op het web.

Van belang voor het project is dat naast een web-portal van waaruit publicatie plaatsvindt, de functionaliteit van FreeJ op de server ter beschikking komt voor de productie van video, al dan niet real time. FreeJ is een zeer geavanceerd VeeJay programma wat door dyne.org ontwikkeld is.
21-aug-09
Release party FreeJ Vision Mixer
door: Freej Vision Mixer
Iedereen is welkom om samen met ons de release van de open source software FreeJ te vieren, we presenteren alle nieuwe...»