Wisebloom organiseert interactieve projecten voor jongeren in de leeftijd van 10-15 jaar.

Jouweigenwijsheid is een interactief platform gemaakt voor, door en met jongeren.  Deze website voorziet jongeren van 10 tot 15 jaar in hun informatiebehoefte. Uitgangspunt is dat er geen richtlijnen zijn, geen ‘goed’ en ‘fout’. Behalve het zoeken naar informatie  kunnen jongeren ook vragen stellen aan specialisten, nieuws lezen, deelnemen aan wedstrijden en fora, serious games spelen en een overzicht vinden van organisaties die betrekking hebben op onze doelgroep.

Op deze manier geven we jongeren de ruimte bij het vormen van een goed onderbouwde eigen mening over maatschappelijke thema’s. Jongeren leren in dialoog te gaan en door interactie met leeftijdgenoten respect te hebben voor elkaar.

Vanuit Stichting Wisebloom realiseren we dit jongerenproject samen met een professioneel team, die tot nu toe allen op vrijwillige basis aan het project werken. Wij delen de passie en het doel om jongeren te bereiken en een website te maken met een inhoud en sfeer die volledig is gefocust op de behoeften van jongeren. Wisebloom heeft budget nodig om optimaal door te kunnen groeien en wil de kritische blik van de Digitale Pioniers Academie toepassen op het project tot een succesvol initiatief uit te laten bloeien.


community identiteit jongeren meningsuiting participatie


Treemagotchi
Treemagotchi
Een boomwidget die groeit en bloeit door groene en faire online acties »