Digitale Pioniers nodigt je uit!

27-mei-08 door: Digitale Pioniers

Droom je al jaren van een samenwerking met die ene leuke Digitale Pionier? Dit is jouw moment! Op 4 juli organiseren we de Digitale Pioniers Broedplaats. Tijdens de Broedplaats nodigen we iedereen uit die ooit door Digitale Pioniers (DP) of de Digitale Pioniers Academie (DPA) is ondersteund, maar ook als je nooit bent ondersteund ben je van harte welkom!

Tijdens de bijeenkomst in Pa///kt word je uitgedaagd om in groepen een nieuw projectvoorstel te creëren met applicaties die eerder met ondersteuning van DP zijn gebouwd. Aan het eind van de dag worden alle voorstellen gepresenteerd en kunnen de projecten stemmen op hun favoriete voorstel. De drie beste voorstellen krijgen elk een bijdrage van 5000 euro om dit tot een klein project uit te werken.

Als afsluiter van de dag verzorgd P///akt een heerlijk diner waar jullie allemaal welkom zijn! Dus meld je snel aan (uiterlijk voor 16 juni) bij ce [at] kl.nl.

Hoe werkt het?

Gedurende de dag is er de tijd om met elkaar nieuwe ideeën te bedenken. Voorzieningen zijn aanwezig: een ruimte, tafels, goed gezelschap, versnaperingen, en last but not least 5000 euro voor drie teams die het best beoordeeld worden!

Aan het eind van de dag worden alle voorstellen gepresenteerd. Na de presentatie kunnen de projecten stemmen op hun favoriete voorstel. De drie beste voorstellen krijgen elk een bijdrage van 5000 euro om dit tot een klein project uit te werken. De drie winnende samenwerkingsprojecten worden door Kennisland begeleid en moeten uiterlijk in september 2008 afgerond zijn.

Voorwaarden

Per samenwerkingsproject moeten minstens twee Digitale Pioniers deelnemen. Er mogen deelnemers aanschuiven die niet eerder door DP of DPA zijn ondersteund. De 5000 euro moet besteed worden aan het voorgestelde samenwerkingsproject. Projecten moeten uiterlijk 30 september afgerond zijn.