Kiwah is online!!

02-nov-10 door: Kiwah

Na flink wat peentjes zweten zijn we er dan! Kiwah is online en ready to make a difference!

Wat is het?
Ben jij op zoek naar een handig overzicht welke winkels en bedrijven bij jou in de buurt duurzame producten verkopen? Wil je deze winkels beoordelen en er zelf meer toevoegen? Wil jij je inzetten met een groep om duurzaamheid in jouw buurt te stimuleren? En vind je het leuk om kennis en ervaring uit te wisselen? Kijk dan op www.kiwah.org, word gratis lid en sluit je aan bij een community in jouw buurt! Is die er nog niet? Waarom er niet een zelf beginnen? Het kan allemaal! 

Hoe werkt het?
Zonder in te loggen kan je winkels vinden en bekijken, de kiwahpedia inzien en communities bekijken. Wil je meer? Ga naar Kiwah.org en registreer je gratis. Word vervolgens lid van een community in jouw buurt. Dan kan je samen online ideen, ervaringen en kennis uitwisselen, de kiwahpedia bewerken en aanvullen, winkels in het overzicht toevoegen en samen werken met leden uit je community om duurzaamheid in je buurt te stimuleren!

Wat kan je nog meer verwachten?
De website zoals hij er nu is, is een beta-versie. Er zijn een aantal functies die nog missen, maar we zijn hier hard voor aan het werk, zodat we in 2011 een volledige website hebben staan! Wat kan je nog meer verwachten? We willen het overzicht nog verder uitbreiden: ons doel is een uitgebreide database te hebben die jou kan vertellen waar je welke duurzame producten kan krijgen. Kiwah is een beloningsprogramma die de consument beloont voor zijn duurzame aankoop, zodat jij als consument deze kiwah's weer kan gebruiken voor iets leuks, of in de winkel, of kan uitwisselen voor een klusje! Dus als jouw gras gemaaid moet worden, check dan de Kiwah marktplaats en wie weet vind jij een lid die jou kan helpen!

En nu:
Wij nodigen iedereen uit lid te worden van Kiwah en je aan te melden voor een community in jouw buurt. Samen met jouw feedback en jouw ervaring op kiwah.org willen we werken aan een super mooie website waarop alles wat we willen in 2011 beschikbaar zal zijn! Dus doe mee, join us en laten we samen gaan voor duurzaamheid!!

Meer info?
kijk op de website, mail sander@kiwah.org en check ook dit filmpje!